što radimo

theBeat.hr misija

Ideja

theBeat.hr je zamišljen kao centralno mjesto za evente u Hrvatskoj. Tvoje prvo odredište, bilo da si zainteresirani korisnik kojeg zanima što se događa oko tebe ili kamo ovaj vikend, bilo da si organizator događanja koji želi na najjednostavniji način upravljati svojim eventima, promovirati ih, doći do korisnika.

Brzina i jednostavnost

I za zainteresirane korisnike i za organizatore, ključna je brzina i jednostavnost. Koristeći mobilne aplikacije i portal, korisnici mogu u najkraćem roku doći do informacije koja ih zanima i biti u toku, uštediti i bolje organizirati dragocjeno vrijeme. Organizatorima su pak na rasplaganju alati kojima mogu dobiti ključne informacije o svojim eventima, analitiku, naći najbolje vrijeme održavanja eventa, koristiti materijale i grafike za promociju, jednostavno prenijeti informaciju na društvene mreže, obavijestiti ostale medije, i tako dalje.

Besplatno

Ideja je stvoriti platformu koja će biti korisna, kako građanima koje zanima što se događa oko njih, tako i organizatorima kojima donosi niz prednosti. Usluga je besplatna i za jedne i za druge. Što više organizatora koristi platformu, to će više korisnici profitirati, zbog bolje ponude i informiranosti. Što više korisnika koristi aplikaciju, to je bolje za organizatore, njihovi će eventi doprijeti do više ljudi i biti posjećeniji. Win - win!

Beta

theBeat.hr je trenutno u beta fazi, svakodnevno radimo na novim funkcionalnostima i činimo platformu boljom. Mobilne aplikacije dostupne su za preuzimanje, portal je u funkciji a aplikacija za organizatore trenutno je u izradi.

Što dalje?

Idući korak za theBeat.hr jest daljnje povezivanje korisnika i organizatora putem sustava rezervacije i prodaje ulaznica. Korisnici bi jednostavno rezervirali odnosno kupili ulaznicu te je predočili putem mobilne aplikacije na eventu.

Kako možete pomoći?

Koristite aplikacije i portal i dajte nam svoj feedback, svaki savjet je dobrodošao. Ako organizirate evente, recite nam što biste rado vidjeli na platformi, što bi vam uštedilo vrijeme, olakšalo posao. Prijavite se za testiranje. Ne razlikujemo male i velike organizatore, svi su dobrodošli!